Keressen bennünket kérdésével: +36 30 619 6371 info@organizone.hu

Cégismertető

Bizonytalan eredetű tisztítószerek helyett környezetbarát, méreganyagoktól mentes termékekkel takarítaná otthonát?
Az ORGANIZONE ökológiai termékcsaláddal erre a dilemmára szeretnénk választ adni.

Legyen szó a legmakacsabb szennyeződésekről, ásványi és növényi zsírokról, lerakódott porrétegről, vagy üveg, kárpit, bútor felületek tisztításáról – termékeink a kor minden követelményét kielégítve, a környezetbarát kritériumoknak legteljesebben megfelelve segítenek otthonunk és értéktárgyaink tisztán tartásában. Szem előtt tartva a hatóanyagok emberei szervezetre gyakorolt hatásait, vegyszerektől mentes, ásványi és probiotikus alapú tisztítószereinket bátran ajánljuk mindazoknak, akik egészségtudatos háztartás kialakítására törekednek.

Különösen büszkén mutatjuk be a PIP Allergy Free néven futó termékünket, mely a poratka-allergiások számára nyújt gyors és hathatós segítséget. A spray formátumú szer otthon vagy a munkahelyen bármely tárgyra permetezhető; különleges hatóanyagaival meggátolja a poratkák szaporodását, és megköti az allergiás reakciókért felelős poratka-ürüléket.

Szintén fontos specialitásunkat képezi a különböző központi fűtésrendszerek tisztítása bontás nélkül, akár fűtési idényben.

Az ORGANIZONE márkanév alatt forgalmazott termékek a Standomox Color Kft közvetítésével kerültek Magyarországra. A cég megszűnésével a forgalmazást 2010-ben az Organizone Kft vette át, termékeinket a Chrisal Ltd gyártja.