Keressen bennünket kérdésével: +36 30 619 6371 info@organizone.hu

Zsírstop

1 .414 Ft

Tulajdonságok

A Zsírstop egy erőteljes tisztító termék mindennemű vízszintes és függőleges felületre
Mélyen és gyorsan tisztít, a porózus felületek kiváló tisztítóanyaga

Biztonságos minden mosható felületre. Veszélytelen bőrre és ruházatra. Foszfátmentes, biológiailag lebomló, nem mérgező, nem gyúlékony, nem illékony, lúgos kémhatású vizes bázisú termék.

Használati utasítás

Használja hígítatlanul a terméket! Szórja be a tisztítandó felületet, vagy vigye fel a felületre szivaccsal, kefével. Engedje hatni a terméket, de ne engedje megszáradni! Távolítsa el a szennyeződést egy kefével, vagy víznyomással. Öblítse le vízzel.

Figyelem: Ne használja meleg felületen, tűző napsütésben!

Könnyedén eltávolítja a szennyeződést síkfelületről – festett felületről, csempézett falról, mennyezetről. Eltávolítja a lerakódott szennyeződést betonról és más kemény anyagokról.
Tisztítja a járólapokkal kirakott padlót és téglát is.

Zsírstop takarítószer kiválóan alkalmas problémásnak ítélt, porózus, barázdált, vagy – habos állagának köszönhetően – függőleges felületek tisztítására. A zsíros szennyeződések fő ellensége festett felületeken, csempézett falon, mennyezeten, betonon, de a járólapokkal kirakott padlón vagy téglán is.

Használata teljesen biztonságos, ruhára és bőrre nem ártalmas.
Biológiailag lebomló, lúgos kémhatású, vizes bázisú termék, mely nem tartalmaz foszfátot, illetve egyéb mérgező vagy gyúlékony anyagokat.

Használati útmutató:

A terméket hígítatlanul használja. Szórja be, vagy kefével, szivaccsal oszlassa el a tisztítandó felületen. Várjon pár percet, amíg a szer kifejti hatását, de még mielőtt megszáradna, távolítsa el a szennyeződést. Vízzel öblítse le a megtisztított felületet.

Figyelem! Ne használja a terméket erős napsütésben, vagy felmelegedett területeken, mert a vizes bázisú tisztítószer ilyenkor könnyen párolog, és nem tudja kifejteni a hatását.