Keressen bennünket kérdésével: +36 30 619 6371 info@organizone.hu

Allergy Free

6 .242 Ft

Organizone®
Allergy Free

A készítmény egészséges és stabil környezetet teremt az allergén források kizárásával. Stabilizálja a környezetet és alacsony tartja az allergének mennyiségét; Biztonságosan alkalmazható minden felületen. Veszélytelen probiotikumokat tartalmaz. Csökkenti a felület felvehető nedvességtartalmát. Elfogyasztja az allergiát kiváltó ürüléket és tápanyagrészecskéket. Használata gazdaságos. Alkalmas bármely anyagra, amely poratkák élőhelye lehet; elegendő egy ágyra egy éven keresztül.

Tesztelte: Genti Egyetem biológiai és laboratóriumi fakultás.

Összetevők (Uniós irányelveknek megfelelően): anionos felületaktív anyagok, kevesebb, mint 5%

Használati utasítás: Mindig rázza fel a terméket használat előtt! Permetezze be a stabilizálandó környezetet! Nagyon gazdaságos (2-3 másodperc/ágy a permetezési idő). Tartsa függőlegesen a palackot, amíg permetez!

Alkalmazási gyakoriság: Hét napon keresztül naponta, ezt követően 3 naponta egy alkalommal.

pH: 6,5

Kiszerelés: 200 ml

Veszélyes összetevő azonosítási száma: Veszélyes összetevőt nem tartalmaz

Egészség védelmi kockázatok:
Belégzés: nincs ismert kockázat
Bőrrel érintkezés: nincs ismert kockázat
Szembe kerülés: nincs ismert kockázat

Egyéb kockázatok: nincs ismert kockázat

Biztonsági figyelmeztetések:
A flakonban túlnyomás uralkodik! Óvja a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 50 C°-nál magasabb hőmérsékletnek! Felnyitni, ütögetni, felszúrni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos. Ne permetezze nyíltlángra vagy izzó anyagra!

Leírás

A szer, melynek birtokában a poratka-allergiával küzdők is fellélegezhetnek: Allergy Free Spray termékünk természetes, antibakteriális hatóanyagokkal lép fel a kellemetlen tüneteket kiváltó élősködők ellen, meggátolva szaporodásukat és megkötve a káros hatású ürüléket. Otthon vagy a munkahelyen bármely felületen eredményesen alkalmazható, a tárgyakra fújva hosszan tartó védelmet biztosít.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.