Keressen bennünket kérdésével: +36 30 619 6371 info@organizone.hu

BAC kárpittisztító

4 .011 Ft

Enzimek és hasznos baktériumok segítségével tisztít, minden szőnyeg és kárpittípusra alkalmazható. Minden makacs szerves szennyeződést eltávolít, tisztítás után is hatékony a maradék szennyeződések ellen, utóhatása révén eltávolítja az erősen szennyezett szerves alapú foltokat, a kellemetlen szagokkal együtt. Csökkenti a kórokozó (patogén) baktériumok számát. Habzásgátolt, tehát a szőnyegtisztító gépekben is hatékonyan alkalmazható
Szagtalan. Biológiailag lebomló, nem gyúlékony, nem robbanó, nem mérgező. Teljesen biztonságos bőrre, ruházatra egyaránt.

Használati útmutató
Figyelem: oldatkészítés után a termék várhatóan 10 nap elteltével elveszti az enzimjeinek hatékonyságát

Használata alacsony nyomású berendezéssel
Hígítsa fel vízzel a terméket a táblázat alapján (kézmeleg vízhez adja hozzá a terméket!)
Takarékos módon szórja be a felületet egyenletesen, falon – alulról felfelé. Engedje hatni a terméket, de ne engedje megszáradni, majd vízszívóval szívja vissza a vizet. A rákövetkező napon porszívózza fel újra a tisztított felületet (tisztítás előtt is mindig alaposan porszívózzunk, textíliák esetében hengerkefés készülék ajánlott).

Használata tisztítógépben
Hígítsa fel vízzel a terméket a táblázat alapján (kézmeleg vízhez adja hozzá a terméket!), majd töltse a gép tartályába az oldatot. Tisztítson a géppel, mint általánosan szükséges, majd a rákövetkező napon porszívózza fel újra a tisztított felületet.

Hígítási táblázat:
Folttisztításra 5 % termék és 95% víz
Erősen szennyezettség estén 3 % termék
Normál szennyezettség esetén 1 % termék
Mindig a melegvízhez keverje hozzá a terméket!

Leírás

Tisztaság, tekintettel Önre és környezetére!

Bac Kárpittisztító enzimek és hasznos baktériumok segítségével távolítja el a szennyeződéseket, foltokat az igénybe vett szőnyegekről, kárpifélékről. Csökkenti a kórokozó baktériumok számát, az enzimek utóhatásának hála pedig a kellemetlen szagoktól is jó időre megszabadít. Bármely szőnyegtípuson alkalmazható, habzásgátló összetevőinek köszönhetően gépi tisztításhoz is kiváló választás.

Vegyszermentes, teljességgel környezetbarát és bőrkímélő.

Használati útmutató:

Figyelem! Más termék, vegyszer együttes alkalmazásával hatástalanná válhat. Felbontás után ne keverjünk vizet, vagy egyéb szert a koncentrátumba. Hígítás elõtt felrázandó. A kikevert oldat várhatóan 5 nap elteltével veszti el hatóerejét.

Használata szórófejes flakonban:

Keverje össze vízzel a terméket az alul olvasható arányok szerint. Alaposan porszívózza ki a szőnyeget, majd egyenletesen, takarékosan szórja be a felületet, függőleges kárpit esetén alulról felfelé haladva. Engedje hatni a szert, de mielőtt megszáradna, takarítógéppel szívja vissza a vizet. Másnap porszívóval tisztítsa meg újra felületet.

Használata tisztítógépben:

Keverje össze vízzel a terméket az alul olvasható arányok szerint, majd töltse a gép tartályába az oldatot. Futtassa a megszokott programot, majd másnap porszívóval tisztítsa meg újra a száraz kárpitot.

Hígítási táblázat:

Folttisztításra: 5% termék, és 95% víz, erõs szennyezettség estén: 3% termék, 97% víz, normál szennyezettség esetén: 1% termék, 99% víz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.